DOMEIN

HET DOMEIN

Het gebouw ligt op een groot domein met een mooi aangelegde tuin met zonneterras. De tuin is meer dan 40 are groot en heeft aangelegde wandelpaden en verschillende zitmogelijkheden.

Naast de residentie bevindt zich ook een wandelpad die u zo naar de Demer brengt, waar u prachtig kan wandelen.

Het gebouw bevat voldoende gratis parkeerplaatsen vooraan. Alsook heeft u de mogelijkheid om één van de garageboxen achteraan te huren en is er een gemeenschappelijke garagebox voor fietsen.

Vlak voor het gebouw bevindt zich een bushalte, die wordt bediend door de belbus en die regelmatig wordt gebruikt door onze bewoners. Scherpenheuvel, met zijn talrijke culturele activiteiten, ligt op slechts 3 kilometer, Diest op ongeveer 8 kilometer.

HET GEBOUW

Het gebouw bevat 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers bevinden zich 17 serviceflats, alsook het kantoor van de coördinatoren en de polyvalente recreatiezaal die vrij mag worden gebruikt door de bewoners en hun bezoekers. Deze ruimte wordt ook gebruikt voor verschillende activiteiten.

Op het eerste verdiep bevinden zich 19 serviceflats, alsook de permanentiewoning. Er is een lift aanwezig om de eerste verdieping te bereiken, alsook voldoende noodtrappen.

EEN SERVICEFLAT IETS VOOR U?